Hvorfor bør du vælge Walltec facadebeklædning til dit næste projekt?

Walltec A/S leverer facadebeklædning i et meget robust materiale, som via sin styrke og flexibilitet sikrer et perfekt resultat hver gang. Vores facadebeklædning er nem at montere, fleksibel og stærk, hvilket betyder at pladen er så godt som umulig at knække eller skrue i stykker.

Der er i dag meget fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed på arbejdspladserne, og der gøres meget for at minimere skader indenfor de håndværksmæssige fag. Blandt andet bliver reglerne for hvor meget en person må løfte, stadig strammere. I udviklingen af Walltec facadebeklædning, er der blevet lagt stor vægt på at udvikle et så let produkt som muligt – uden at gå på kompromis med kvalitet og styrke.

Mange håndværkere og arkitekter har fået øjnene op for Walltec. Walltec’s produkter er nemme at arbejde med og er det perfekte valg til facadebeklædning. I modsætning til mange konkurrerende produkter indenfor facadebeklædning, er Walltec’s produkter helt igennem vandafvisende. Derfor er det ikke nødvendigt at prime ender og kanter.

Walltec facadebeklædning har desuden endnu en stor fordel! – den er resistent overfor graffiti. Grundet en kemisk behandling af overfladen og produktets partikulære struktur, er det så godt som umuligt for maling at trænge ind i pladen og sætte sig fast.

Kontakt os for en uforpligtende snak